واحد تغذیه سلامت خانواده در 5 ماهه اول سال 1402 به روش حضوری وغیر حضوری به ارائه خدمت جهت جمعیت تعت پوشش پرداخته است
با توجه به اینکه واحدهای درمانی در 6 ماه اول سال به ارائه گزارش کار خود میپردازند در این فرصت گزارش واحد تغذیه سلامت خانوده را که توسط مرضیه رجبی پور کارشناس تغذیه تهیه شده است در ادامه می خوانیم
حوزه فعالیت واحد
تغذیه شامل مشاوره جمعیت شاغل در کنار واحد طب صنعتی ومشاوره خانواده درکنار واحدسلامت خانواده می باشد.
واحد تغذیه در
کلینیک های شهرک پالایشگاه ( کلینیک ولیعصر (عج) و کلینیک اراک )و در کلینیکهای
سایت پتروشیمی شازند و پالایشگاه امام خمینی شازند خدمات مشاوره انجام می دهد.
ارزیابی اولیه وشروع
درمان در مراکز سلامت خانواده و طب صنعتی انجام میشود و بیماران در صورت نیاز به
واحد تغذیه ارجاع می شوند.
کل تعداد مشاوره
تا نیمه شهریور 1402شامل1160 نفر می باشد کهاز این تعداد 458نفر شاغلین مراجعه
کننده به طب صنعتی و 702نفر مراجعین در کلینیک های خانواده می باشند.
در جمعیت مشاوره
شده شاغلین 294 نفر از پرسنل رسمی و 164
نفر از شاغلین غیر رسمی می باشند.
اطلاعات به دست
آمده از شاغلین و گزارش مشاوره ی شاغلین در نرم افزار نتا دانش ثبت میگردد و گزارش
مشاوره ی خانواده در نرم افزار سینا و ثبت می شود.
مراقبت های تغذیه
ای در قالب 340 فرم برای خانواده ها در نرم افزار سینا ثبت شده و پیگیری و ارجاع
در این سامانه ثبت می گردد.
از دیگر فعالیت
های واحد تغذیه بازدید رستوران های تابعه بود.از رستوران های سایت پالایشگاه و
پتروشیمی و شرکت پویش و خطوط لوله گاز،در غالب 10 بازدید به عمل آمده و نظرات
اصلاحی به صورت گزارش به واحد مربوطه ارائه شد.
در جلسه با مسئول
رستوران پالایشگاه و بنا به درخواست ایشان منوی غذایی 4 هفته ای تنظیم و به واحد
خدمات عمومی ارسال شد.
در اردیبهشت ماه
یک کلاس اصول تغذیه صحیح برای پرسنل خطوط لوله گاز برگزار شد.
البته با هماهنگی
با دیگر مراکز برگزاری بیشتر کلاسها (خصوصا برای پرسنل شاغل در رستوران ها)در
برنامه قرار دارد.
باتشکر
رجبی پور- کارشناس تغذیه